Heb je al overwogen om je terras met keramische tegels aan te (laten) leggen? Je terras krijgt zo niet alleen een leuke uitstraling, keramische tegels zijn ook veel beter bestand tegen weer en wind dan pakweg hout of natuursteen. Ideaal in een land met zo’n wispelturig klimaat als België. Met een uitgebreid assortiment van ruim tweehonderd keramische tegels vind je bij Tegelhuys in Lokeren vast en zeker de perfecte tegel voor jouw terras.

Voor ieder wat wils

Tegels zijn er in alle maten en kleuren. Of je nu voor een klassieke of een moderne look wilt gaan, het kan allemaal. Zo heb je onder andere tegels met een marmer-, beton– en houtlook. Wil je eerder authentieke zuiderse vibes in je tuin halen? Dan zijn patroontegels met de meest kleurrijke prints en dessins precies wat je nodig hebt. Met die tegels op je terras waan je je zo in het zuiden van Europa.

Kwaliteit voor elk budget

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige budgettegel of resoluut gaat voor een haute couture tegel onder de keramische terrastegels, je vindt het allemaal bij Tegelhuys. Portugese, Italiaanse en Spaanse terrastegels zijn de beste die er zijn. Met merken als Ariana, Atlas Concorde en Kronis Ceramiche zijn hoogwaardige kwaliteit en onmeetbare excellentie steeds gegarandeerd.

Boordevol voordelen

Tegenover andere terrasbekleding hebben keramische terrastegels heel wat voordelen:

  • Door hun hardheid zijn de tegels erg krasbestendig.
  • Tegels zijn niet poreus, waardoor ze vuilafstotend werken. Het onderhoud is dan ook bijzonder simpel: met water, eventueel wat ecologisch schoonmaakmiddel en een borstel is de klus zo geklaard.
  • De kleurvastheid van de tegels garandeert een levenslang kleurbehoud.
  • Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat algen en mos zich niet op de tegels kunnen vastzetten.

Delicate plaatsing

Het plaatsen van terrastegels is geen werkje waar je zonder nadenken aan begint. Om te zorgen dat er geen barsten of scheuren in de tegels komen moet de ondergrond vlak, stabiel en goed gedraineerd zijn. Ben jij niet zo’n handige Harry of Harriët? En laat je dit delicate werkje liever over aan professionals? Wij verzorgen met plezier ook de plaatsing van jouw terrastegels bij je thuis. Zo kan jij op beide oren slapen en ben je zeker van een perfecte plaatsing!

Advies op maat bij Tegelhuys

Spring zeker eens binnen in onze toonzaal. Daar vind je een ruim assortiment aan terrastegels in alle maten en kleuren. Samen zoeken we de tegel van je dromen die jouw terras omtovert tot een waar paradijs op aarde. Aarzel zeker niet om ons aan te spreken. Wij staan je steeds bij met advies op maat!

Heb je nog vragen over terrastegels?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Deel dit met je vrienden