Keramische tegels

“De ideale oplossing voor elke ruimte van de woning”

Een keramische tegel is een supersterk materiaal en verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Een keramische tegel blijft nog steeds het meest onderhoudsvriendelijke materiaal.

Moeilijk om te kiezen?

Onze inspiratievolle showroom is dé plek voor nieuwe creatieve ideeën. Onze vakspecialisten doen er alles aan om ons tegelassortiment er zo goed mogelijk aan te bieden en staan je met oprechte raad en doelgerichte daad bij.

Voor ieder project?

Voor eender welk project staan onze tegelspecialisten voor je klaar. Klein of groot, particulier of professioneel, renovatie of nieuwbouw. Bij Tegelhuys kan je altijd terecht.

Indien je wenst kan je ook beroep doenworden op onze eigen professionele plaatsingsdienst.

Keramische tegels voor binnen

Vandaag de dag zijn keramische tegels niet weg te denken. Het aanbod is zeer gevarieerd en Tegelhuys heeft dan ook een uitgebreid gamma aan keuze. Zo heb je bijvoorbeeld betonlook-tegels. Het is een tegel die iets unieks aan je interieur geeft. Het oogt ruw en industrieel.

Maar dat zijn niet de enige keramische binnentegels. Zo hebben we ook tegels met een marmerlook, houtlook … in ons assortiment.

Keramische buitentegels

Beter gekend als terrastegels in de keramische wereld. Door de keramische terrastegels buiten te gebruiken krijgt men een sterke, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer die je voor iedere toepassing kan gebruiken.

Meer weten over keramische tegels?