Wil je je terras in Waasmunster met tegels aanleggen en ben je daarvoor op zoek naar een partner in crime? Dan is Tegelhuys dé tegelexpert die je zoekt. Je kan er terecht voor een persoonlijke service, professionele plaatsing en een ruime keuze aan terrastegels in alle maten en kleuren. Plan zeker een bezoekje naar onze toonzaal in, je krijgt er alvast een eerste indruk van wat Tegelhuys jou en jouw terras kan bieden.

De troeven van Tegelhuys

Tegelhuys is de specialist die je aan je zij wilt tijdens je zoektocht naar de perfecte tegels voor jouw terras. Met meer dan twintig jaar ervaring, heel wat technische kennis, esthetische feeling en kleurenadvies helpen we je aan de terrastegel van je dromen. Wij bezorgen je graag gratis stalen. Zo kan je kijken welke tegel nu het best bij jouw terras past.

Terrastegels in Waasmunster: uitgebreid assortiment

Wil je je wildste tegeldromen zien uitkomen? Dan raden wij je een bezoek aan Tegelhuys aan: met een assortiment van meer dan tweehonderd soorten keramische tegels in alle kleuren, formaten, uitvoeringen en diktes vind je gegarandeerd wat je zoekt. Wil je je terras compleet laten betegelen? Of ben je op zoek naar zwembadtegels of staptegels voor in de tuin? Voor dat en nog veel meer, kan je bij Tegelhuys terecht. Wij werken uitsluitend met tegels van hoogwaardige kwaliteit, zo hebben we Italiaanse, Portugese en Spaanse terrastegels in ons assortiment. Tegels met een betonlook, marmerlook of parketlook, met of zonder patroon. Je vindt het allemaal in onze toonzaal.

Terrastegels in Waasmunster: plaatsing

Ben jij geen handige Harry of Harriëtte? Dan laat je de plaatsing van je terrastegels beter over aan experten met bakken ervaring. Onze plaatsingsdienst staat tot uw dienst! We garanderen een uiterst vlotte en professionele plaatsing. Je kan gerust zijn dat de plaatsing verzorgd en piekfijn afgewerkt wordt. Krijg je achteraf toch te maken met een probleem? Neem dan zeker contact met ons op, ook na verkoop helpen wij je graag verder.

Terrastegels in Waasmunster: prijs

Welk budget je ook voor ogen hebt voor jouw terrastegels, bij Tegelhuys vind je vast en zeker wat je zoekt. Of dat nu een dure designtegel of betaalbare budgettegel is. In onze toonzaal vind je modellen in allerlei verschillende prijsklassen. Wij helpen je graag om de juiste tegels voor jouw terras te vinden, volledig binnen jouw budget en smaak.

Heb je nog vragen die je ons wilt stellen? Spreek ons dan aan tijdens een bezoek aan onze toonzaal. Wij maken met plezier tijd voor je vrij zodat we samen kunnen bekijken wat er voor jou mogelijk is. Maak je liever een afspraak? Neem dan contact met ons op.