Ben je van plan om in Sint-Niklaas je terras met tegels aan te leggen, maar ben je de perfecte terrastegels nog niet tegengekomen? Je hebt slechts één adres nodig: Tegelhuys. Je vindt er een ruim assortiment aan tegels in alle maten en kleuren, en geniet er een persoonlijke service én professionele plaatsing. Onze toonzaal geeft je alvast een eerste indruk van wat Tegelhuys voor jou en jouw terras kan betekenen.

Terrastegels in Sint-Niklaas: uitgebreid assortiment

Een assortiment met meer dan tweehonderd soorten keramische tegels in alle kleuren, uitvoeringen, formaten en diktes? Bij Tegelhuys zie je je wildste tegeldromen uitkomen. Ben je op zoek naar staptegels voor in de tuin of zwembadtegels? Of ga je voor een volledig betegeld terras? Het kan allemaal! In ons assortiment vind je enkel tegels van hoogwaardige kwaliteit, zo hebben we Portugese, Spaanse en Italiaanse terrastegels die allen bekend staan voor hun uitmuntende klasse. Tegels met of zonder patroon, met betonlook, parketlook of marmerlook. Je vindt het allemaal in onze toonzaal.

Terrastegels in Sint-Niklaas: plaatsing

Voor de plaatsing van je terrastegels heb je een handige Harry of Harriëtte nodig. Laat je dit delicate werkje liever over aan experten met jaren ervaring? Onze plaatsingsdienst staat tot je dienst! We staan garant voor een vlotte en uitermate professionele plaatsing. Je bent steeds gerust want onze plaatsers zorgen voor een verzorgde afwerking. Krijg je achteraf toch te maken met een probleem? Ook na verkoop helpen wij je verder, contacteer ons dus zeker.

Terrastegels in Sint-Niklaas: prijs

Bij Tegelhuys vind je terrastegels voor ieders budget. Of je nu op zoek bent naar een budgettegel of een luxueuze designtegel, je vindt het allemaal. In onze toonzaal kan je modellen in verschillende prijsklassen komen bekijken. Wij staan je er bij om de juiste tegel voor jouw terras te kiezen, volledig naar jouw smaak en budget.

De troeven van Tegelhuys

Tegelhuys is de tegeldeskundige die je nodig hebt tijdens je zoektocht naar de ideale terrastegel. Met meer dan twintig jaar ervaring, heel wat technische kennis, esthetische feeling en kleurenadvies vind je met ons aan je zij in 1, 2, 3 de terrastegel van je dromen. Wil je in real life kijken welke tegel nu het best op jouw terras past? Wij bezorgen je met plezier gratis stalen.

Zit je nog met vragen? Een bezoek aan onze toonzaal helpt je vast en zeker vooruit. Je kan er ons ook altijd aanspreken, we bekijken dan samen wat er voor jou mogelijk is. Contacteer ons ook gerust om een afspraak te maken. Wij maken met plezier tijd voor je vrij om je tijdens je zoektocht te helpen.