Ben je op zoek naar de ideale tegels om je terras mee aan te leggen? Woon je in Lokeren? Dan ben je bij Tegelhuys in Lokeren aan het juiste adres. Je kan rekenen op een ruim assortiment aan allerlei soorten terrastegels, een persoonlijke service en professionele plaatsing. Maak zeker een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal.

Terrastegels in Lokeren: uitgebreid assortiment

Ons assortiment bestaat uit meer dan tweehonderd soorten keramische tegels in alle formaten, uitvoeringen, diktes en kleuren. Ben je op zoek naar nieuwe tegels voor je zwembad, je volledige terras of staptegels in de tuin? Bij Tegelhuys zit je goed. Wij hebben Spaanse, Italiaanse en Portugese tegels van hoogwaardige kwaliteit in ons gamma. Tegels met betonlook, parketlook of marmerlook, met of zonder patroon, je vindt het allemaal in onze toonzaal.

Terrastegels in Lokeren: prijs

Ben je op zoek naar een budgettegel? Of ga je toch liever voor designtegels? Voor ieder budget hebben wij terrastegels in verschillende formaten en kleuren in ons aanbod. Kom langs in onze toonzaal om onze verschillende modellen te bekijken en wij helpen je jouw droomtegel binnen het gewenste budget te vinden.

Terrastegels in Lokeren: plaatsing

Onze plaatsingsdienst staat garant voor een professionele plaatsing van jouw terrastegels. Je doet er goed aan om zulk precisiewerk aan professionals over te laten. Zo ben je zeker van een vlotte en piekfijne afwerking. Heb je achteraf een probleem met jouw tegels? Neem dan zeker contact met ons op, ook na de verkoop helpen wij je graag verder.

De troeven van Tegelhuys

Dankzij onze jarenlange ervaring is Tegelhuys de tegelexpert die je nodig hebt bij het kiezen van jouw nieuwe terrastegels. Dankzij onze technische kennis, esthetische feeling en kleurenadvies vind je in 1, 2, 3 de tegels die perfect bij jou en je terras passen. Om je alles levendig voor te kunnen stellen, bezorgen wij je graag gratis stalen.

In onze toonzaal kan je te allen tijde met al je vragen bij ons terecht. Vind je niet direct wat je zoekt? Spreek ons dan aan en wij bekijken wat mogelijk is. Contacteer ons om een afspraak te maken. Dan maken we graag de nodige tijd voor je vrij om je te helpen met al je vragen.