Wil je voor de aanleg van je terras de hulp inschakelen van een echte tegelspecialist in Lochristi? Dan is er maar één adres dat je nodig hebt: Tegelhuys. Je geniet er van een persoonlijke service, professionele plaatsing én een breed gamma aan terrastegels in alle maten en kleuren die je je maar kan voorstellen. Kom zeker eens langs in onze toonzaal, je krijgt alvast een eerste impressie van wat we voor jou en jouw terras kunnen betekenen.

Terrastegels in Lochristi: uitgebreid assortiment

Bij Tegelhuys hebben we meer dan tweehonderd soorten keramische tegels in alle uitvoeringen, diktes, formaten en kleuren in ons gamma. Je vindt er gegarandeerd een terrastegel naar je goesting. Of je nu staptegels in de tuin wilt leggen, je volledige terras wilt betegelen of op zoek bent naar tegels voor je nieuwe zwembad, bij Tegelhuys zit je ongetwijfeld goed. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit tegels van uitstekende kwaliteit, denk maar aan de klassevolle Spaanse, Italiaanse of Portugese terrastegels. Ga je voor tegels met een parketlook, betonlook of marmerlook? Met of zonder trendy patroon? In onze toonzaal ontdek je welke tegels perfect bij jou en jouw terras passen.

De troeven van Tegelhuys

Tegelhuys is dé partner in crime die je nodig hebt tijdens je zoektocht naar de ideale terrastegel. Onze twintig jaar ervaring, bakken technische kennis, esthetische feeling en kleurgevoel zorgen ervoor dat we uitermate geschikt zijn om de tegel van je dromen te vinden. Wil je bij jou thuis op het terras graag enkele tegelvarianten vergelijken? Dat kan! Wij bezorgen je met plezier gratis stalen van je favoriete tegels.

Terrastegels in Lochristi: prijs

Ben je op zoek naar een eenvoudige budgettegel of een trendy designtegel? Bij Tegelhuys hebben we tegels voor ieders budget. Samen vinden we vast en zeker een tegel die perfect aansluit bij het prijskaartje dat je in gedachten had. Spring eens binnen in onze toonzaal, je vindt er gegarandeerd de juiste tegel voor jouw terras, volledig naar jouw smaak.

Terrastegels in Lochristi: plaatsing

De plaatsing van je terrastegels is een delicaat werkje. Heb jij twee linkerhanden? Dan laat je die job beter over aan onze plaatsingsdienst. Dankzij onze ervaren plaatsers, kan je je verzekeren van een professionele en vlotte plaatsing. Alles wordt met oog voor detail tot in de puntjes afgewerkt. Merk je achteraf nog een probleem op? Ook na verkoop en plaatsing staat Tegelhuys voor je klaar. Contacteer ons dus zeker, wij helpen je waar we kunnen!

In onze toonzaal kan je steeds een van onze medewerkers aanspreken, wij beantwoorden met plezier al je vragen en helpen je jouw droomtegel te vinden. Wil je graag onze onverdeelde aandacht? Contacteer ons dan om een afspraak te maken.