Wil je je terras met tegels (laten) aanleggen en ben je daarvoor op zoek naar een tegelexpert in Hamme? Dan is Tegelhuys de partner in crime die je nodig hebt. Je kan bij ons terecht voor terrastegels in alle maten en kleuren, een persoonlijke service en professionele plaatsing. Plan zeker een bezoek aan onze toonzaal, zo krijg je al een eerste indruk van wat Tegelhuys voor jou kan betekenen.

Terrastegels in Hamme: ruim assortiment

Ons gamma telt meer dan tweehonderd soorten keramische tegels in alle kleuren, formaten, diktes en uitvoeringen. Of je nu op zoek bent naar staptegels voor in de tuin, tegels voor je zwembad of je volledige terras, bij Tegelhuys zit je vast en zeker goed. Wij hebben Italiaanse, Portugese en Spaanse tegels van hoogwaardige kwaliteit in ons assortiment. Tegels met marmerlook, parketlook, betonlook, met of zonder patroon, je vindt het allemaal in onze toonzaal.

Terrastegels in Hamme: plaatsing

Laat je de plaatsing van je terrastegels liever over aan professionals? Het is altijd een goed idee om zulk precisiewerk in handen te leggen van onze plaatsingsdienst. Die staat steeds garant voor een vlotte en professionele plaatsing. Zo ben je zeker van een nauwgezette en piekfijne afwerking. Heb je achteraf een probleem met je tegels? Ook na verkoop helpen wij je graag verder, neem dus zeker contact met ons op.

Terrastegels in Hamme: prijs

Wij hebben terrastegels in alle formaten en kleuren voor ieder budget in ons aanbod. Of je nu op zoek bent naar een budgettegel of een designtegel, Tegelhuys heeft het allemaal. Bezoek onze toonzaal om onze verschillende modellen te bekijken en wij helpen je om je droomtegel in het juiste budget te vinden.

De troeven van Tegelhuys

Ben je op zoek naar nieuwe terrastegels? Met meer dan twintig jaar ervaring is Tegelhuys dé tegelexpert die je nodig hebt. Dankzij ons kleurenadvies, onze technische kennis en esthetische feeling vinden we in 1, 2, 3 de perfecte tegels voor jouw terras. Om je alles levendig voor te kunnen stellen, bezorgen wij je gratis stalen die je gerust ook mee naar huis kunt nemen!

Met een bezoek aan onze toonzaal, vind je zo een antwoord op al je vragen. Kan je de juiste terrastegel maar niet vinden? Spreek ons aan en we bekijken samen wat er mogelijk is. Contacteer ons om een afspraak te maken. Wij maken graag tijd voor je vrij om je met je keuze te helpen.