Ben je op zoek naar terrastegels om jouw terras in Berlare mee te bekleden? Tegelhuys is hét tegelbedrijf dat jou daarin kan bijstaan! We bieden je een persoonlijke service, professionele plaatsing én een uitgebreid gamma aan terrastegels in alle maten en kleuren die je je maar kan inbeelden. Spring zeker eens binnen in onze toonzaal, je krijgt er een goede eerste impressie van wat Tegelhuys jou en jouw terras kan bieden.

Terrastegels in Berlare: uitgebreid gamma

Wist je dat we meer dan tweehonderd soorten keramische tegels in enorm veel kleuren, uitvoeringen, formaten en diktes in ons gamma hebben? Tussen al die tegels vind je zeker een terrastegel naar je goesting. Of je nu op zoek bent naar tegels voor je nieuwe zwembad, staptegels in de tuin wilt leggen of je volledige terras wilt betegelen, bij Tegelhuys zit je gegarandeerd goed. We hebben Spaanse, Portugese en Italiaanse tegels in ons gamma, die stuk voor stuk een uitmuntende klasse en kwaliteit vertegenwoordigen. Kies jij tegels met een parketlook, betonlook of marmerlook? Met of zonder trendy patroon? Een bezoek aan onze toonzaal vertelt je welke tegels jou het meest liggen.

Terrastegels in Berlare: prijs

Bij Tegelhuys vind je terrastegels voor ieders budget. Of je nu op zoek bent naar een simpele budgettegel of een classy designtegel? Met ons aan je zij vind je in 1, 2, 3 de perfecte tegel die aansluit bij het prijskaartje dat jij in gedachten had. Vind je niet meteen een tegel die aansluit bij je smaak én je prijsklasse? Spreek ons dan aan in de toonzaal en we bekijken samen wat er mogelijk is.

De troeven van Tegelhuys

Met twintig jaar ervaring, bakken esthetische feeling, technische kennis en subliem kleurgevoel, is Tegelhuys dé partner in crime die je nodig hebt tijdens je zoektocht naar de terrastegel van je dromen. Wil je thuis graag enkele tegelvarianten met elkaar vergelijken? Dat kan! Je krijgt van ons gratis stalen van je favoriete tegels.

Terrastegels in Berlare: plaatsing

De plaatsing van je terrastegels is een delicaat werkje dat je best aan professionals overlaat. Zeker als je zelf geen handige Harry of Harriëtte bent. Met onze plaatsingsdienst kan je op beide oren slapen. Onze ervaren plaatsers zorgen namelijk steeds voor een piekfijne afwerking. Merk je achteraf toch een probleem op? Dan staat Tegelhuys ook na verkoop en plaatsing voor je klaar. Neem dus zeker contact met ons op en wij helpen je met plezier verder!

Heb je nog vragen? Spreek dan een van onze medewerkers in de toonzaal aan of contacteer ons om een afspraak te maken.