Tegelhuys, jouw tegelwinkel in Waasmunster

 

Tegels kopen in de regio Waasmunster doe je best bij Tegelhuys, de speciaalzaak voor particulieren en professionelen. Kom zeker eens langs in onze toonzaal met meer dan 1.000 referenties!

 

Tegelhuys, hét tegelhuis voor jou in Waasmunster

Vlakbij Waasmunster vind je Tegelhuys. Bij ons kan je terecht in een toonzaal met meer dan 1.000 referenties in keramische tegels, grote platen, natuursteen … maar ook parket, laminaat en vinyl. Tijdens je bezoek krijg je meteen een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor jouw project. Uiteraard kan je ook op ons rekenen voor advies op maat, en dat zowel inzake materiaal, formaten en kleuren als plaatsing. Geert en Walter, de twee zaakvoerders, beschikken elk over meer dan 20 jaar ervaring in de sector en kunnen je dus met kennis van zaken verder helpen.

 

Keramische tegels, natuursteen, parket, laminaat en vinyl in Waasmunster

Ben je in de buurt van Waasmunster op zoek naar mooie keramische tegels, natuursteen, parket, laminaat of vinyl? Dan is Tegelhuys jouw place to be. Je kunt bij ons terecht voor sobere, budgetvriendelijke oplossingen, maar ook voor exclusieve en designmaterialen. Ongeacht jouw budget gaan wij altijd voor kwaliteit. We werken dan ook enkel samen met betrouwbare leveranciers.

 

Tegels kopen in Waasmunster

Tegelhuys richt zich zowel tot professionelen als tot particuliere klanten. Je vindt bij ons oplossingen voor vloeren, wanden, terrassen, zwembaden, gevels … Dus voor binnen en buiten. Zowat alle kamers in je huis kan je met onze materialen bekleden: de woonkamer, keuken, badkamer, hall, terras …Heb je een concreet (ver)bouwproject voor ogen? Maak dan meteen een afspraak.

 

Tegelwinkel als creatieve speelplaats in Waasmunster

Kom eens langs in onze toonzaal in Lokeren, op de site van Colora, vlakbij de E17. Het is als het ware een creatieve speelplaats waar je inspiratie opdoet en jouw project concreet vorm geeft. We noemen onze toonzaal ook wel eens een ontmoetingsplaats waar architecten, interieurarchitecten, bouwpromotoren en particulieren van harte welkom zijn om zich te informeren over de laatste nieuwe trends.

 

Je kan gewoon langskomen tijdens de openingsuren, maar ook een afspraak maken. Dan maken we ruimschoots tijd voor je om op al je vragen te antwoorden. We laten je stalen bekijken, geven je staalboeken of stalen mee naar huis, ontwerpen een moodboard voor je … zodat je perfect weet wat je na de plaatsing mag verwachten.

 

Tegelwinkel in Waasmunster met plaatsingsdienst

Je wil tegels, natuursteen, parket, laminaat of vinyl kopen, maar ziet de plaatsing zelf niet zitten? No problem, wij zorgen voor de plaatsing, zodat je gerust mag zijn: alles wordt perfect afgewerkt tot in de kleinste details.

 

Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal, of wip gewoon even binnen.