Tegelhuys, jouw tegelwinkel vlakbij Lochristi

 

Tegels kopen in de buurt van Lochristi doe je best bij Tegelhuys, dé tegelwinkel voor particulieren en professionals. Kom langs in onze toonzaal met meer dan 1.000 referenties! Zo kan je nadien de juiste keuze maken.

 

Tegelhuys, hét tegelhuis voor jou dichtbij Lochristi

Dichtbij Lochristi, in Lokeren, is Tegelhuys gevestigd. In onze toonzaal vind je meer dan 1.000 referenties in keramische tegels, grote platen, natuursteen, parket, laminaat en vinyl. Tijdens je bezoek krijg je meteen alle mogelijkheden en opties te zien voor jouw project. Uiteraard kan je ook op ons rekenen voor persoonlijk advies, en dat zowel over materiaal, formaten en kleuren als over plaatsing. Geert en Walter, de twee zaakvoerders, beschikken elk over meer dan 20 jaar ervaring in de sector en zullen je dus met kennis van zaken verder helpen.

 

Keramische tegels, natuursteen, parket, laminaat en vinyl vlakbij Lochristi

Ben je in de regio Lochristi op zoek naar mooie keramische tegels, natuursteen, parket, laminaat of vinyl? Dan is Tegelhuys jouw ultieme place to be. Je vindt bij ons eenvoudige, budgetvriendelijke tegels, maar ook exclusieve tegels en designmaterialen. Ongeacht jouw financiële mogelijkheden mikken wij altijd op topkwaliteit. We werken dan ook enkel samen met soliede leveranciers.

 

Tegels kopen in Lochristi

Tegelhuys richt zich zowel tot professionals als tot particuliere klanten. Je vindt bij ons tegels voor vloeren, wanden, terrassen, zwembaden, gevels … Dus voor binnen en buiten. Zowat alle kamers in je huis kan je met onze materialen bekleden: de woonkamer, keuken, badkamer, hall, terras …Heb je een concreet project voor ogen? Maak dan meteen een afspraak om dit te bespreken.

 

Tegelwinkel als creatieve speelplaats in de buurt van Lochristi

Kom eens langs in onze toonzaal in Lokeren, vlakbij Lochristi dus, op de site van Colora én dichtbij de E17. Onze winkel is een creatieve speelplaats waar je inspiratie opdoet en jouw bouw- of verbouwproject concreet vorm geeft. We noemen onze toonzaal ook wel eens een ontmoetingsplaats waar architecten, interieurarchitecten, bouwpromotoren en particulieren van harte welkom zijn om zich te informeren over de laatste nieuwe trends inzake tegels, natuursteen parket, laminaat …

 

Je kan vrijblijvend langskomen tijdens de openingsuren, maar ook een afspraak maken. Dan maken we ruimschoots tijd voor je om op al je vragen te antwoorden. We laten je stalen bekijken, geven je staalboeken of stalen mee naar huis, ontwerpen een moodboard voor je … zodat je perfect weet wat je op het einde van de rit mag verwachten.

 

Tegelwinkel bij Lochristi met plaatsingsdienst

Je wil tegels, natuursteen, parket, laminaat of vinyl kopen, maar wenst de plaatsing ervan over te laten aan professionals? Geen probleem, wij zorgen hiervoor, zodat je verzekerd bent van een perfecte afwerking tot in de kleinste details.

 

Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal, of kom gewoon even langs.