Tegelhuys, jouw tegelwinkel in de regio Sint-Niklaas

 

Ben je van de regio Sint-Niklaas en op zoek naar tegels? Dan ga je best langs bij Tegelhuys, de speciaalzaak voor particulieren en professionelen. Spring zeker binnen in onze toonzaal met meer dan 1.000 referenties! Je vindt ons in Lokeren, op 10 minuutjes van Sint-Niklaas, vlakbij de E17.

 

Tegelhuys, hét tegelhuis voor jou in de buurt van Sint-Niklaas

Vlakbij Sint-Niklaas vind je Tegelhuys. Bij ons kan je terecht in een toonzaal met meer dan 1.000 referenties in keramische tegels, grote platen, natuursteen … maar ook parket, laminaat en vinyl. Tijdens je bezoek krijg je meteen een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor jouw bouw- of verbouwproject. Vanzelfsprekend geven we je advies op maat, en dat zowel inzake materiaal, formaten en kleuren als plaatsing. Geert en Walter, onze twee zaakvoerders, beschikken elk over meer dan 20 jaar ervaring in de sector en zullen je dus met de nodige kennis van zaken verder helpen.

 

Keramische tegels, natuursteen, parket, laminaat en vinyl vlakbij Sint-Niklaas

Ben je in de buurt van Sint-Niklaas op zoek naar keramische tegels, natuursteen, parket, laminaat of vinyl? Dan is Tegelhuys jouw place to be. Je vindt bij ons sobere, budgetvriendelijke oplossingen, maar ook exclusieve tegels en designmaterialen. Ongeacht jouw budgettaire mogelijkheden gaan wij altijd voor topkwaliteit. We werken dan ook enkel samen met betrouwbare leveranciers.

 

Tegels kopen in Sint-Niklaas

Tegelhuys richt zich zowel tot professionelen als tot particuliere klanten. Je vindt bij ons oplossingen voor vloeren, wanden, terrassen, zwembaden, gevels … Dus voor binnen en buiten. Zowat alle kamers in je huis kan je met onze materialen bekleden: de woonkamer, keuken, badkamer, hall, terras …Heb je al een concreet project voor ogen? Maak dan meteen een afspraak.

 

Tegelwinkel als creatieve speelplaats in Sint-Niklaas

Kom eens langs in onze toonzaal in Sint-Niklaas, op de site van Colora, vlakbij de E17. Het is als het ware een creatieve speelplaats waar je inspiratie opdoet en jouw project concreet vorm geeft. We noemen onze winkel ook wel eens een ontmoetingsplaats waar architecten, interieurarchitecten, bouwpromotoren en particulieren van harte welkom zijn om extra info te krijgen over de laatste nieuwe trends.

 

Feel free om langs te komen tijdens de openingsuren, maar je kan ook een afspraak maken. Dan maken we ruimschoots tijd voor je om je te helpen en op al je vragen te antwoorden. We laten je stalen bekijken, geven je staalboeken of stalen mee naar huis, ontwerpen een moodboard voor je … zodat je perfect weet wat je na de plaatsing mag verwachten.

 

Tegelwinkel in Sint-Niklaas met plaatsingsdienst

Je wil tegels, natuursteen, parket, laminaat of vinyl kopen, maar de plaatsing ervan overlaten aan professionals? No problem, wij nemen de plaatsing op ons, zodat je verzekerd bent van een perfecte afwerking tot in de kleinste details.

 

Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal, of wip gewoon even binnen.