Tegelhuys, jouw tegelwinkel bij Zele

Tegels kopen in de buurt van Zele doe je best bij Tegelhuys, dé tegelwinkel voor particulieren en professionals. Kom langs in onze toonzaal met meer dan 1.000 referenties!

 

Tegelhuys, hét tegelhuis voor jou dichtbij Zele

Vlakbij Zele, in Lokeren, is Tegelhuys gevestigd. Bij ons vind je een toonzaal met meer dan 1.000 referenties in keramische tegels, grote platen, natuursteen … maar ook parket, laminaat en vinyl. Tijdens je bezoek krijg je meteen alle mogelijkheden te zien voor jouw project. Uiteraard kan je ook op ons rekenen voor advies op maat, en dat zowel inzake materiaal, formaten en kleuren als plaatsing. Geert en Walter, de twee zaakvoerders, beschikken elk over meer dan 20 jaar ervaring in de sector en zullen je dus met kennis van zaken verder helpen.

 

Keramische tegels, natuursteen, parket, laminaat en vinyl vlakbij Zele

Zoek je in de regio Zele naar keramische tegels, natuursteen, parket, laminaat of vinyl? Dan is Tegelhuys jouw walhalla. Je vindt bij ons sobere, budgetvriendelijke oplossingen, maar ook exclusieve en designmaterialen. Ongeacht jouw budget mikken wij altijd op kwaliteit. We werken dan ook enkel samen met ijzersterke leveranciers.

 

Tegelwinkel als creatieve speelplaats in de buurt van Zele

Wip eens binnen in onze toonzaal in Lokeren, vlakbij Zele, op de site van Colora, dichtbij de E17. Onze toonzaal is een creatieve speelplaats waar je inspiratie opdoet en jouw project concreet vorm geeft. We noemen onze toonzaal ook wel eens een ontmoetingsplaats waar architecten, interieurarchitecten, bouwpromotoren en particulieren van harte welkom zijn om zich te informeren over de laatste nieuwe trends inzake tegels, natuursteen parket, laminaat …

 

Je kan vrijblijvend langskomen tijdens de openingsuren, maar ook een afspraak maken. Dan maken we ruimschoots tijd voor je om op al je vragen te antwoorden. We laten je stalen bekijken, geven je staalboeken of stalen mee naar huis, ontwerpen een moodboard voor je … zodat je perfect weet wat je als alles afgewerkt is mag verwachten.

 

Tegels kopen in Zele

Tegelhuys richt zich zowel tot professionelen als tot particuliere klanten. Je vindt bij ons tegels voor vloeren, wanden, terrassen, zwembaden, gevels … Dus voor binnen en buiten. Zowat alle kamers in je huis kan je met onze materialen bekleden: de woonkamer, keuken, badkamer, hall, terras …Heb je een project voor ogen? Maak dan meteen een afspraak om dit te bespreken.

 

Tegelwinkel bij Zele met plaatsingsdienst

Je wil tegels, natuursteen, parket, laminaat of vinyl kopen, maar wenst de plaatsing ervan over te laten aan professionals? Geen probleem, wij zorgen hiervoor, zodat je verzekerd bent van een perfecte afwerking tot in de kleinste details.

 

Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze winkel, of kom gewoon langs.