Tegelhuys, jouw tegelwinkel in de buurt van Dendermonde

 

Tegels kopen in de regio Dendermonde doe je best bij Tegelhuys, de speciaalzaak voor particulieren en professionelen. Je vindt ons in Lokeren, vlakbij de E17 … en dus op slechts enkele minuutjes rijden van Dendermonde. Kom zeker eens langs in onze toonzaal met meer dan 1.000 referenties!

 

Tegelhuys, hét tegelhuis voor jou in de regio Dendermonde

Vlakbij Dendermonde, in Lokeren, kan je bij Tegelhuys terecht in een toonzaal met meer dan 1.000 referenties in keramische tegels, grote platen, natuursteen … maar ook parket, laminaat en vinyl. Tijdens je bezoek ontdek je meteen alle mogelijkheden voor jouw bouw- of verbouwproject. Uiteraard geven wij je advies op maat, en dat zowel op het vlak van materiaal, formaten en kleuren als plaatsing. Geert en Walter, de twee zaakvoerders van Tegelhuys, beschikken elk over meer dan 20 jaar ervaring in de sector en kunnen je dus met heel wat kennis van zaken verder helpen.

 

Keramische tegels, natuursteen, parket, laminaat en vinyl in Dendermonde

Ben je in de buurt van Dendermonde op zoek naar keramische tegels, natuursteen, parket, laminaat of vinyl? Dan is Tegelhuys jouw bestemming. Je treft bij ons sobere, budgetvriendelijke oplossingen aan, maar ook exclusieve en designmaterialen. Ongeacht je budget gaan wij altijd voor kwaliteit. We werken dan ook enkel samen met soliede leveranciers.

 

Tegelwinkel als creatieve speelplaats in Dendermonde

Kom eens langs in onze toonzaal in Lokeren, op enkele minuten van Dendermonde. Je vindt ons op de site van Colora, vlakbij de E17. Tegelhuys biedt je een creatieve speelplaats waar je inspiratie opdoet en jouw project concreet vorm geeft. We noemen onze toonzaal ook wel eens een ontmoetingsplaats waar architecten, interieurarchitecten, bouwpromotoren en particulieren van harte welkom zijn om zich te informeren over de laatste nieuwe hypes en trends.

 

Je kan vrijblijvend langskomen tijdens de openingsuren, maar ook een afspraak maken. Dan nemen we ruimschoots de tijd om op al je vragen te antwoorden. We laten je stalen bekijken, geven je staalboeken of stalen mee naar huis, ontwerpen een moodboard voor je … zodat je perfect weet wat je, als alles afgewerkt is, mag verwachten.

 

Tegels kopen in Dendermonde

Tegelhuys richt zich zowel tot professionelen als tot particuliere klanten. Je vindt bij ons oplossingen voor vloeren, wanden, terrassen, zwembaden, gevels … Dus voor binnen en buiten. Zowat alle kamers in je huis kan je met onze tegels en andere materialen bekleden: de woonkamer, keuken, badkamer, hall, terras …Heb je een concreet project voor ogen? Maak dan meteen een afspraak.

 

Tegelwinkel dichtbij Dendermonde met plaatsingsdienst

Je wil tegels, natuursteen, parket, laminaat of vinyl kopen, maar zou de plaatsing ervan liever overlaten aan professionals? Geen probleem, wij zorgen voor de plaatsing, zodat je verzekerd bent van een perfecte afwerking tot in de kleinste details.