Tegelhuys, jouw tegelwinkel in de buurt van Berlare

 

Tegels kopen in Berlare doe je best bij Tegelhuys, de tegelwinkel voor particulieren en professionelen. Kom zeker eens langs in onze toonzaal met meer dan 1.000 referenties!

 

Tegelhuys, hét tegelhuis voor jou dichtbij Berlare

Vlakbij Berlare, in Lokeren, biedt Tegelhuys je een toonzaal met meer dan 1.000 referenties in keramische tegels, grote platen, natuursteen … maar ook parket, laminaat en vinyl. Tijdens je bezoek krijg je meteen een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor jouw project. Uiteraard krijg je van ons advies op maat, en dat zowel op het vlak van materiaal, formaten en kleuren als plaatsing. Geert en Walter, de twee zaakvoerders, beschikken elk over meer dan 20 jaar ervaring in de sector en kunnen je dus met heel wat kennis van zaken verder helpen.

 

Keramische tegels, natuursteen, parket, laminaat en vinyl in de regio Berlare

Ben je in de regio Berlare op zoek naar mooie keramische tegels, natuursteen, parket, laminaat of vinyl? Dan is Tegelhuys jouw walhalla. Je kunt bij ons sobere, budgetvriendelijke oplossingen vinden, maar ook voor exclusieve en designmaterialen. Ongeacht jouw financiële slagkracht gaan wij steeds voor kwaliteit. We werken dan ook enkel samen met betrouwbare leveranciers.

 

Tegelwinkel als creatieve speelplaats bij Berlare

Kom eens langs in onze winkel in Lokeren, op de site van Colora, vlakbij de E17. Ben je van Berlare? Dan is het dus maar enkele minuten rijden. Onze toonzaal een creatieve speelplaats waar je inspiratie opdoet en jouw project concreet vorm geeft. We noemen onze toonzaal ook wel eens een ontmoetingsplaats waar architecten, interieurarchitecten, bouwpromotoren en particulieren van harte welkom zijn om zich te informeren over de laatste nieuwe trends.

 

Je kan vrijblijvend binnenspringen tijdens de openingsuren, maar ook een afspraak maken. Dan maken we ruimschoots tijd voor je om op al je vragen te antwoorden. We laten je stalen bekijken, geven je staalboeken of stalen mee naar huis, ontwerpen een moodboard voor je … zodat je perfect weet wat je na de plaatsing mag verwachten.

 

Tegels kopen in Berlare

Tegelhuys richt zich zowel tot professionals als tot particuliere klanten. Je vindt bij ons oplossingen voor vloeren, wanden, terrassen, zwembaden, gevels … Dus voor binnen en buiten. Zowat alle kamers in je huis kan je met onze materialen bekleden: de woonkamer, keuken, badkamer, hall, terras …Heb je een concreet bouw- of verbouwproject voor ogen? Maak dan meteen een afspraak.

 

Tegelwinkel dichtbij Berlare met plaatsingsdienst

Je wil tegels, natuursteen, parket, laminaat of vinyl kopen, maar zou de plaatsing ervan liever laten doen door professionals? Geen probleem, wij plaatsen de tegels dan voor jou, zodat alles tot in de kleinste details perfect afgewerkt is.

 

Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal, of wip gewoon zo even binnen.