Keramische tegels kopen in Waasmunster

Keramische tegels vinden in de buurt van Waasmunster? Daarvoor is er maar één topadres: Tegelhuys in Lokeren, een speciaalzaak voor particulieren en professionelen. In onze toonzaal kan je wegdromen bij een zeer uitgebreid gamma aan keramische tegels voor je woonkamer, badkamer, keuken, terras, zwembad …

 

Keramische tegels voor binnen en buiten

Bij Tegelhuys in Lokeren, vlakbij Waasmunster, vind je keramische tegels van een ruim gamma aan topmerken, en dit zowel voor binnen als buiten. Vloer- of wandtegels voor je woonkamer, badkamer, toilet of keuken? Je vindt het allemaal bij ons, net zoals keramische tegels voor je terras of zwembad.

 

Keramische tegels in alle kleuren en formaten

Op maat van jouw project kies je bij ons keramische tegels uit allerlei uitvoeringen: van groot tot klein, in tal van kleuren en verschillende diktes. Met onze keramische tegels geef je jouw woning de uitstraling die je zelf verlangt: authentiek, rustiek, modern, design …

 

Advies van specialisten in keramische tegels

Als je bij ons binnenwipt, helpen we je verder met advies op maat. Niet enkel over de stijl, de kleur en het formaat van je tegels, maar ook over de plaatsing ervan. Geert en Walter, de twee zaakvoerders, zijn absolute specialisten in de sector en kunnen je dus probleemloos verder helpen.

 

Prijs van keramische tegels

De prijs voor je keramische tegels is uiteraard verbonden met je concrete wensen: we bieden in ons gamma zowel budgetvriendelijke keramische tegels aan als zeer exclusieve design-tegels. Kom eens langs in onze toonzaal en je zal versteld staan. Want kwaliteit staat altijd voorop bij ons: we werken enkel samen met betrouwbare leveranciers.

 

Je kan langskomen tijdens de openingsuren, maar ook een afspraak maken. We laten je stalen bekijken, geven je staalboeken of stalen mee naar huis, ontwerpen een moodboard … zodat je meteen weet wat je na de plaatsing mag verwachten.

 

Keramische tegels in Waasmunster met plaatsingsdienst

Wil je de plaatsing van je keramische tegels over te laten aan professionals? Tegelhuys is jouw partner! wij zorgen voor de plaatsing van jouw keramische tegels en voor een perfecte afwerking tot in de kleinste details.

 

Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal, of wip gewoon even binnen.