Keramische tegels kopen in Sint-Niklaas

Op zoek naar een specialist in keramische tegels in de regio Sint-Niklaas? Kom dan langs bij Tegelhuys, de speciaalzaak voor particulieren en professionelen. In onze toonzaal vind je een zeer ruim aanbod aan keramische tegels voor je woonkamer, badkamer, keuken, terras, zwembad …

 

Keramische tegels voor binnen en buiten

Bij Tegelhuys in Lokeren, vlakbij de E17 vanuit Sint-Niklaas, kan je terecht voor keramische tegels van topmerken. Zoek je vloer- of wandtegels voor je woonkamer, badkamer, toilet of keuken? Dan vind je bij ons zeker je ding. Maar ook voor keramische tegels voor je terras of zwembad is onze toonzaal jouw walhalla.

 

Keramische tegels in alle kleuren en formaten

In functie van jouw project kan je bij ons keramische tegels vinden in allerlei uitvoeringen. Van groot tot klein, in tal van kleuren en verschillende diktes. Met onze keramische tegels geef je jouw een uitstraling naar jouw wens: authentiek, rustiek, modern, design …

 

Advies bij jouw keramische tegels

Maak je een afspraak, dan helpen we je verder met advies op maat over de stijl, kleuren, het formaat en de plaatsing van je tegels. Geert en Walter, de twee zaakvoerders van Tegelhuys, zijn twee ervaren rotten in het vak en kunnen je dus probleemloos verder helpen.

 

Keramische tegels prijzen

De prijs voor je keramische tegels hangt uiteraard af van je precieze wensen en verwachtingen: bij ons kan je van budgetvriendelijke keramische tegels tot erg exclusieve design-tegels gaan. Kom eens langs in onze toonzaal en je zal merken dat kwaliteit bij ons altijd voorop staat: we werken enkel samen met betrouwbare leveranciers.

 

Je kan langskomen tijdens de openingsuren, maar ook een afspraak maken. Dan nemen we alle tijd voor je en beantwoorden we al je vragen. We laten je stalen bekijken, geven je staalboeken of stalen mee naar huis, ontwerpen een moodboard voor je … zodat je nu al een perfect beeld krijgt van het eindresultaat.

 

Keramische tegels in Sint-Niklaas met plaatsingsdienst

Wens je de plaatsing van je keramische tegels over te laten aan professionals? Tegelhuys zorgt voor jou! Wij staan in voor de plaatsing van jouw keramische tegels en voor een perfecte afwerking tot in de kleinste details.

 

Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal, of wip gewoon even binnen.