Keramische tegels kopen in Lokeren

Keramische tegels kopen in Lokeren? Daarvoor is er maar één adres: Tegelhuys, de speciaalzaak voor particulieren en professionelen. In onze toonzaal vind je een zeer uitgebreid gamma aan keramische tegels voor vloer en wand, voor je woonkamer, badkamer, keuken, terras, zwembad …

 

Keramische tegels voor binnen en buiten

Bij Tegelhuys in Lokeren vind je keramische tegels van een ruim pallet aan topmerken, en dit zowel voor binnen als buiten. Ben je op zoek naar vloer- of wandtegels voor je woonkamer, badkamer, toilet of keuken? Dan vind je bij ons zeker je gading. Maar ook voor keramische tegels voor je terras of zwembad kan je bij ons terecht.

 

Keramische tegels in alle kleuren en formaten

In functie van jouw project kan je bij ons keramische tegels vinden in allerlei uitvoeringen. Van groot tot klein, in tal van kleuren en verschillende diktes. Met onze keramische tegels geef je jouw woning de uitstraling die je zelf wil: authentiek, rustiek, modern, design …

 

Advies bij jouw keramische tegels

Als je bij ons langskomt, helpen we je verder met advies op maat. Niet enkel over de stijl, de kleur en het formaat van je tegels, maar ook over de plaatsing. Geert en Walter, de twee zaakvoerders, beschikken elk over meer dan 20 jaar ervaring in de sector en kunnen je dus probleemloos verder helpen.

 

Keramische tegels prijzen

De prijs voor je keramische tegels hangt uiteraard samen met je wensen en verwachtingen: we hebben in ons gamma zowel budgetvriendelijke keramische tegels als zeer exclusieve design-tegels. Kom eens langs in onze toonzaal en er gaat een nieuwe wereld voor je open. Want kwaliteit staat altijd voorop bij ons: we werken enkel samen met betrouwbare leveranciers.

 

Je kan langskomen tijdens de openingsuren, maar ook een afspraak maken. Dan nemen we ruimschoots tijd voor je om op al je vragen te antwoorden. We laten je stalen bekijken, geven je staalboeken of stalen mee naar huis, ontwerpen een moodboard voor je … zodat je perfect weet wat je na de plaatsing mag verwachten.

 

Keramische tegels in Lokeren met plaatsingsdienst

Wens je de plaatsing van je keramische tegels over te laten aan professionals? Tegelhuys to the rescue! wij zorgen voor de plaatsing van jouw keramische tegels en voor een perfecte afwerking tot in de kleinste details.

 

Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal, of wip gewoon even binnen.