Keramische tegels kopen in Lochristi

Keramische tegels kopen in de buurt van Lochristi? Ga langs bij Tegelhuys, de speciaalzaak voor particulieren en professionelen. In onze toonzaal in Lokeren vind je een zeer uitgebreid aanbod aan keramische tegels voor vloer en wand, voor je woonkamer, badkamer, keuken, terras, zwembad …

 

Keramische tegels voor binnen en buiten

Bij Tegelhuys in Lochristi vind je keramische tegels van een ruim pallet aan topmerken, en dit zowel voor binnen als buiten. Ben je op zoek naar vloer- of wandtegels voor je woonkamer, badkamer, toilet of keuken? Dan vind je bij ons zeker je gading. Maar ook voor keramische tegels voor je terras of zwembad kan je bij ons terecht.

 

Keramische tegels in alle kleuren en formaten

In functie van jouw project kan je bij ons terecht voor keramische tegels in allerlei uitvoeringen: van groot tot klein, in tal van kleuren en verschillende diktes. Met onze keramische tegels geef je jouw woning een bijzondere uitstraling: authentiek, rustiek, modern, design … Jij kiest het zelf.

 

Advies bij jouw keramische tegels

Als je bij ons langskomt, helpen we je verder met advies op maat. Geert en Walter, de twee zaakvoerders, beschikken elk over meer dan 20 jaar ervaring in de sector en kunnen je dus probleemloos verder helpen met advies over stijl, kleuren, formaat en plaatsing …

 

Keramische tegels prijzen

We hebben in ons gamma zowel budgetvriendelijke keramische tegels als zeer exclusieve design-tegels. Jij kiest zelf in functie van jouw budget. Kwaliteit staat altijd voorop bij Tegelhuys: we werken enkel samen met betrouwbare leveranciers.

 

Je kan langskomen tijdens de openingsuren, maar ook een afspraak maken. We laten je stalen bekijken, geven je staalboeken of stalen mee naar huis, ontwerpen een moodboard voor je … zodat je onmiddellijk weet wat je na de plaatsing mag verwachten.

 

Keramische tegels in Lochristi met plaatsingsdienst

Wil je de plaatsing van je keramische tegels overlaten aan professionals? Tegelhuys zorgt voor de plaatsing van jouw keramische tegels en voor een perfecte afwerking tot in de kleinste details.

 

Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal, of wip gewoon even binnen.