Keramische tegels kopen in Hamme

Ben je in Hamme op zoek naar keramische tegels? Kom dan naar Tegelhuys, dé speciaalzaak voor particulieren en professionelen. Je vindt er een zeer uitgebreid aanbod aan keramische tegels voor vloeren, wanden, voor je woonkamer, keuken, badkamer, terras, zwembad …

 

Keramische tegels in Hamme voor binnen en buiten

Bij Tegelhuys, vlakbij Hamme, vind je keramische tegels van een compleet gamma aan topmerken, en dit zowel voor binnen als buiten. Ben je op zoek naar vloer- of wandtegels voor je woonkamer, badkamer, keuken of toilet? Of voor je terras of zwembad? Je kan steeds bij ons terecht.

 

Keramische tegels in tal van kleuren en formaten

Op maat van jouw project vind je bij ons keramische tegels in allerlei uitvoeringen. Van groot tot klein, in tal van kleuren en verschillende diktes. Met onze keramische tegels geef je jouw huis de uitstraling die je zelf kiest: authentiek, rustiek, modern, design …

 

Advies bij jouw keramische tegels

Kom je bij ons langs, dan krijg je advies op maat: over de stijl, de kleur, het formaat en de plaatsing van je tegels. Geert en Walter, de twee zaakvoerders van Tegelhuys, beschikken elk over een pak ervaring in de sector en helpen je met plezier.

 

Keramische tegels prijzen

De prijs voor je keramische tegels hangt uiteraard samen met je wensen en verwachtingen: we hebben in ons gamma zowel goedkopere keramische tegels als uiterst exclusieve design-tegels. Kwaliteit staat altijd voorop bij Tegelhuys: we werken alleen samen met betrouwbare leveranciers.

 

Je kan binnenwippen tijdens de openingsuren, maar ook een afspraak maken. Dan nemen we alle tijd om op al je vragen te antwoorden. Je krijgt stalen te zien, mag staalboeken of stalen meenemen naar huis, we kunnen voor jou zelfs een moodboard ontwerpen.

 

Keramische tegels in Hamme met plaatsingsdienst

Wil je de plaatsing van je keramische tegels over te laten aan professionals? Tegelhuys to the rescue! Wij nemen de plaatsing van jouw keramische tegels voor onze rekening en garanderen je een perfecte afwerking tot in de kleinste details.

 

Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal, of kom gewoon even langs.