Keramische tegels kopen in Berlare

Keramische tegels kopen in de buurt van Berlare? Daarvoor is er maar één adres: Tegelhuys, de speciaalzaak voor particulieren en professionelen. In onze toonzaal in Lokeren, op de Colora-site vlakbij de E17, vind je een zeer uitgebreid gamma aan keramische tegels voor vloer en wand, voor je woonkamer, badkamer, keuken, terras, zwembad …

 

Tegelhuys biedt keramische tegels aan van topmerken, en dit zowel voor binnen als buiten. Ben je op zoek naar vloer- of wandtegels voor je woonkamer, badkamer, toilet of keuken? Dan vind je bij ons zeker iets moois. Maar ook voor keramische tegels voor je terras of zwembad kan je bij ons terecht.

 

Keramische tegels in alle kleuren en formaten

Op maat van jouw project kan je bij ons keramische tegels vinden in allerlei uitvoeringen. Van groot tot klein, in heel wat kleuren en meerdere diktes. Met onze keramische tegels geef je jouw woning de unieke uitstraling die je zelf wil: authentiek, rustiek, modern, design …

 

Advies bij jouw keramische tegels

Als je bij ons langskomt, helpen we je verder met advies op maat. Niet enkel over de stijl, de kleur en het formaat van je tegels, maar ook over de plaatsing. Geert en Walter, de twee zaakvoerders, beschikken elk over meer dan 20 jaar ervaring in de sector en kunnen je dus probleemloos verder helpen.

 

Keramische tegels prijzen

De prijs voor je keramische tegels hangt uiteraard samen met jouw verwachtingen: je vindt in ons gamma zowel goedkopere keramische tegels als erg exclusieve design-tegels. Kom eens langs in onze toonzaal en je horizon zal verbreden. Want kwaliteit staat altijd voorop bij ons: we werken enkel samen met betrouwbare leveranciers.

 

Je kan langskomen tijdens de openingsuren, maar ook een afspraak maken. Dan nemen we ruimschoots tijd voor je om op al jouw vragen te antwoorden. Je kunt stalen bekijken, een staalboek meenemen, zelfs een moodboard kunnen we voor je ontwerpen … zodat je meteen weet wat je na de plaatsing mag verwachten.

 

Keramische tegels in Berlare met plaatsingsdienst

Wens je de plaatsing van je keramische tegels over te laten aan professionals? Tegelhuys to the rescue! wij zorgen voor de plaatsing van jouw keramische tegels en voor een perfecte afwerking tot in de allerkleinste details.

 

Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal, of wip gewoon even binnen.