Goedkope tegels in Lokeren

 

Tegels heb je in alle formaten, kleuren en … prijsklassen. Bij Tegelhuys in Lokeren vind je goedkope tegels die toch sterk scoren inzake kwaliteit.

 

Goedkope vloertegels

Ben je op zoek naar budgetvriendelijke vloertegels? Maak dan zeker een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal. Geert en Walter, de twee zaakvoerders van Tegelhuys, maken je met plezier wegwijs in de mogelijkheden en kijken voor jou uit naar de vloertegel die perfect bij jouw stijl en budget past. Ongeacht of je zoekt voor je woonkamer, badkamer, keuken of terras … je vindt bij ons zeker je gading.

 

Goedkope wandtegels

Voor wandtegels heb je in het Waasland één adres: Tegelhuys in Lokeren. Je vindt er honderden series en modellen, verkrijgbaar in alle kleuren en formaten. Van zeer budgetvriendelijk tot uiterst exclusief. Bel of mail ons voor een bezoek aan onze toonzaal.

 

Goedkope tegels, maar wel kwaliteit

Tegels die binnen een beperkt budget passen, kunnen perfect kwalitatief top zijn. Dat blijkt uit het gamma dat Tegelhuys aanbiedt. Heb je een bepaald budget voor ogen? Kom dan eens praten met ons over de keuze van je tegels. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die wij je bieden.

 

Bezoek onze toonzaal met tegels in Lokeren

Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek. We helpen je bij de keuze van je tegels, maar geven je ook technisch en kleuradvies.