Als je op zoek bent naar het perfecte materiaal om de vloeren en de muren van je nieuwe badkamer mee te bekleden, hebben wij goed nieuws voor je. Tegels zijn uitermate vochtbestendig en zorgen voor een frisse, rustige én gezellige uitstraling. Perfect voor de badkamer dus! Spring eens binnen in onze toonzaal en ontdek welke tegels we voor jou in ons assortiment hebben.

Tegels zijn altijd een goed idee voor de badkamer

Omdat de badkamer de vochtigste en warmste ruimte in huis is, moet je goed nadenken over de materialen die je er gebruikt. Ook de uitstraling is belangrijk, want het is tegelijkertijd een plek waar je helemaal wil kunnen ontspannen. Met die elementen in gedachten kom je al snel bij keramische tegels als ideaal materiaal uit.

Keramische tegels zijn niet voor niets al jaren een van de populairste materialen om de vloeren en muren van de badkamer te bekleden. Ze zijn krasbestendig, hygiënisch, weinig vlekgevoelig én onderhoudsvriendelijk. Omdat ze jaren en jaren meegaan zijn tegels erg duurzaam. Ze gaan daarbovenop goed samen met vloerverwarming. De investering meer dan waard dus!

Toonzaal met badkamertegels

Wil je een goed zicht op het type tegels dat voorhanden is, dan is een bezoek aan onze toonzaal aangeraden. Je vindt er een uitgebreid assortiment aan badkamertegels in alle kleuren en formaten. Heb je je keuze gemaakt? Dan is het tijd voor de plaatsing. Onze plaatsingsdienst neemt dit delicate werkje graag van je over. Dankzij onze ervaren plaatsers ben jij zeker van een vlotte en tot in de puntjes afgewerkte plaatsing. Jij kan dus gerust op beide oren slapen.

Eindeloze keuze aan badkamertegels

De keuze aan badkamertegels is eindeloos. Je vindt ze werkelijk in alle stijlen, kleuren, patronen en formaten die je je maar kan voorstellen. Ga op zoek naar een tegel die mooi aansluit bij de stijl die je voor je badkamer voor ogen had. Hou je van een minimalistisch Scandinavisch interieur? Dan zijn tegels met een hout– of marmerlook precies wat je zoekt. Ben je meer voor een stoere, industriële look? Dan zijn tegels in beton– of metaallook echt iets voor jou.

Waar je ook naar op zoek bent, in het assortiment van Tegelhuys vind je vast en zeker iets naar je zin. Ga je voor een accentmuur? Dan zijn mozaïektegels perfect. Voor wie liever een robuustere look wil, zijn er tegels met structuur. Heb je een kleinere badkamer? Als je de wanden met XXL tegels bekleedt of kiest voor dezelfde tegels voor de muren en de vloeren, lijkt de ruimte optisch groter. Tip: ga zeker voor slipvaste tegels op de vloeren. Een slippertje is snel gebeurd!

Advies op maat over badkamertegels bij Tegelhuys

Neem zeker contact met ons op of spreek een van onze medewerkers aan tijdens je bezoek aan onze toonzaal, als je meer info wenst. Wij geven je graag advies op maat, zodat jij zeker met je droomtegels weer huiswaarts keert.