Tegels zijn het perfecte materiaal om de vloeren en de muren van je nieuwe badkamer mee te bekleden. Ze zijn uitermate vochtbestendig en geven je badkamer een frisse, gezellige en rustige look. Tijdens een bezoek aan onze toonzaal ontdek je welke soorten tegels er op de markt zijn en welke bij de look en feel van jouw badkamer aansluiten.

Eindeloze keuze aan badkamertegels

Er is een eindeloos aantal tegels beschikbaar in allerlei kleuren, maten, patronen en stijlen. Om er precies de juiste tegel voor jouw badkamer tussenuit te halen, kies je best een tegel die mooi past bij de stijl die je voor ogen had. Als je van een stoer en industrieel interieur houdt, zijn tegels in beton– of metaallook echt iets voor jou. Tegels in hout– of marmerlook gaan dan weer goed samen met een minimalistisch Scandinavisch interieur.

Welke stijl en uitwerking je ook in gedachten hebt, er is zonder twijfel een passende tegel. Wil je bijvoorbeeld een accentmuur creëren, dan zijn mozaïektegels ideaal. Voor een robuustere look en feel, ga je voor een tegel met structuur. Heb je een kleinere badkamer? Om die er groter te doen uitzien, bekleed je de wanden met XXL tegels of kies je dezelfde tegels voor de muren en de vloeren. Een slippertje in de badkamer is sneller gebeurd dan je zou denken. Voor de veiligheid kies je dus best slipvaste tegels voor de vloeren.

Tegels zijn altijd een goed idee voor de badkamer

De badkamer is de warmste en vochtigste ruimte in huis. Je kan er dan ook niet zo maar om het even welk materiaal gebruiken. Tegelijkertijd is het ook een plek waar je helemaal tot rust wil komen. Een gezellige uitstraling is dus een must. Rekening houdend met die elementen, kom je al snel bij keramische tegels uit als ideaal materiaal voor de badkamer.

De tegel is al jaren een van de populairste materialen om de badkamer mee te bekleden. En dat is niet zo maar. Tegels zijn hygiënisch, krasbestendig, onderhoudsvriendelijk én weinig vlekgevoelig. Het is een erg duurzaam materiaal en gaat goed samen met vloerverwarming. Badkamertegels zijn de investering dus meer dan waard.

Toonzaal met badkamertegels

In onze toonzaal vind je een uitgebreid assortiment aan badkamertegels in alle maten en kleuren. Het is met andere woorden de ideale plek om je tegelzoektocht te beginnen. Eens je de knoop hebt doorgehakt over welke tegels je neemt, is het tijd voor de plaatsing. Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Dankzij de jarenlange ervaring van onze plaatsingsdienst kan je op beide oren slapen. Onze plaatsers garanderen een vlotte en netjes afgewerkte plaatsing, zodat jij jarenlang van je badkamer kan genieten.

Advies op maat over badkamertegels bij Tegelhuys

Contacteer ons of spreek een van onze medewerkers aan tijdens je bezoek aan onze toonzaal. Wij delen onze kennis graag met jou en geven je advies op maat, zodat jij met de juiste badkamertegel naar huis gaat.