Ben jij toe aan een (ver)nieuw(d)e badkamer, maar ben je er nog niet helemaal uit welk materiaal je voor de vloeren en de muren wil? Tegels zijn altijd een goed idee, zeker voor de badkamer. Spring eens binnen in onze toonzaal en ontdek welke badkamertegels het best bij jouw voorkeuren passen.

Tegels zijn altijd een goed idee voor de badkamer

Niet zomaar elk materiaal is even goed bestand tegen de vochtigheid van een badkamer. En je wilt natuurlijk ook dat je badkamer rust en gezelligheid uitstraalt. Als je al die elementen combineert, kom je al snel op een badkamertegel als ideaal materiaal voor de vloeren en de muren.

De badkamertegel is al jaar en dag erg populair en daar zijn goede redenen voor. Het materiaal is erg hygiënisch en onderhoudsvriendelijk, weinig vlekgevoelig en krasbestendig. Ze zijn daarnaast ook perfect te combineren met vloerverwarming. Warme voetjes als je onder de vandaan douche komt, wie wil dat nu niet? Tegels zijn erg duurzaam en gaan jaren mee. Ze zijn de investering dus meer dan waard.

Eindeloze keuze aan badkamertegels

Je hebt beslist dat je voor tegels gaat om je badkamer aan te kleden, maar wat nu? Voor je ligt een eindeloos aanbod aan tegels in alle kleuren, patronen, stijlen en maten die je je maar kan bedenken. Tegels in hout– of marmerlook passen perfect bij een minimalistisch Scandinavisch interieur. Ben je meer fan van een stoere en industriële look? Dan zijn tegels in beton– of metaallook echt iets voor jou.

Je kan ook een accentmuur aan je badkamer toevoegen. Mozaïektegels zijn daarvoor ideaal. Voor een meer robuuste look en feel, kies je tegels met structuur. En door dezelfde tegels voor de vloeren en de muren te gebruiken of XXL tegels voor de wanden te kiezen, creëer je een ruimer gevoel. Wat je stijl ook is, in ons aanbod vind je vast en zeker iets naar je goesting.

Nog een tip: kies voor de vloer zeker voor slipvaste tegels. Een uitschuivertje in de badkamer is snel gebeurd.

Toonzaal met badkamertegels

Kom zeker langs in onze toonzaal om ons uitgebreid aanbod aan kwalitatieve badkamertegels te bekijken. Heb je de knoop door kunnen hakken? Dan is het tijd voor de plaatsing! Laat je dit delicate werkje liever over aan een expert? Dan kan je onze plaatsingsdienst inschakelen. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een mooie plaatsing, zodat jij nog jaren zorgeloos van je nieuwe badkamer kan genieten.

Advies op maat over badkamertegels bij Tegelhuys

Weet je uit al die looks, kleuren en formaten toch echt niet wat kiezen? Wij delen ons advies en onze kennis graag met jou, zodat je badkamertegels kiest die technisch en stilistisch volledig in jouw interieur passen. Neem dus zeker contact met ons op of spreek ons aan tijdens je bezoekje aan de toonzaal. Hopelijk tot snel!