Wil jij je badkamer vernieuwen? Dan zijn tegels een uitstekend idee als materiaal voor de vloeren en de muren. Ze zijn namelijk erg vochtbestendig, wat nodig is in een ruimte als de badkamer. Kom eens langs in onze toonzaal en ontdek welke tegels bij het interieur van jouw badkamer passen.

Eindeloze keuze aan badkamertegels

Je hebt de knoop doorgehakt en gaat de muren en de vloeren van je badkamer met tegels bekleden. Er zijn tegels in alle kleuren, maten, stijlen en patronen te verkrijgen. Hoe kies je nu de juiste tegel uit zo’n uitgebreid assortiment? Ga voor tegels die aansluiten bij de stijl die je voor je badkamer in gedachten had. Als je fan bent van een stoere, industriële look, zijn tegels in beton– of metaallook echt iets voor jou. Tegels in hout– of marmerlook passen dan weer perfect bij een minimalistisch Scandinavisch interieur.

Welk ontwerp je voor je badkamer in gedachten hebt, bepaalt ook welk type tegel je best gebruikt. Zo zijn mozaïektegels ideaal om een opvallende accentmuur te creëren. Tegels met structuur zorgen voor een robuustere look en feel. Door dezelfde tegels voor de muren en de vloeren te kiezen of XXL tegels voor de wanden te gebruiken, krijg je een ruimer gevoel. Ongeacht je stijl vind je in ons aanbod vast en zeker iets wat bij je plannen past. Nog een belangrijke tip: ga voor de vloer zeker voor slipvaste tegels. Een uitschuivertje in de badkamer is snel gebeurd.

Tegels zijn altijd een goed idee voor de badkamer

Omdat de badkamer een erg vochtige ruimte is, is niet om het even welk materiaal geschikt om hier te gebruiken. Daarnaast wil je natuurlijk dat je badkamer een oase van rust en gezelligheid is. Als je die elementen combineert, steekt er één materiaal met kop en schouders bovenuit: de badkamertegel.

De tegel is al jaar en dag een van de meest gebruikte badkamermaterialen en daar zijn goede redenen voor. Tegels zijn namelijk erg onderhoudsvriendelijk en hygiënisch, krasbestendig en weinig vlekgevoelig. Ze zijn ook perfect in combinatie met vloerverwarming. Wie wil nu geen warme voetjes als je onder de douche vandaan komt? Tegels zijn heel duurzaam, want ze gaan jarenlang mee. De investering meer dan waard dus!

Toonzaal met badkamertegels

Als je een goed zicht wil krijgen op welke tegels er op de markt zijn, kunnen we je een bezoekje aan onze toonzaal aanraden. Heb je de moeilijke keuze gemaakt? Dan is het tijd voor de plaatsing. Laat je dit delicate werkje liever over aan een expert, dan kan je dienst doen op onze plaatsingsdienst. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we je een perfecte plaatsing garanderen, zodat jij jarenlang geniet hebt van je nieuwe badkamer.

Advies op maat over badkamertegels bij Tegelhuys

Weet je toch echt niet wat kiezen? Neem contact met ons op of spreek ons aan tijdens je bezoek aan de toonzaal. Wij delen ons advies en onze kennis met plezier met jou, zodat jij de badkamertegel vindt die technisch en stilistisch perfect bij jouw interieur past. Hopelijk tot binnenkort!