Ben je op zoek naar een geschikt materiaal om de vloeren en de muren van je vernieuwde badkamer te bekleden? Look no more, tegels zijn dankzij hun uitstekende vochtbestendigheid het materiaal dat je hier nodig hebt. Breng een bezoekje aan onze toonzaal en ontdek welke tegels bij de look en feel van jouw badkamer passen.

Tegels zijn altijd een goed idee voor de badkamer

Door de warmte en vochtigheid kan je in de badkamer niet om het even welk materiaal gebruiken. Om er volledig te kunnen ontspannen wil je natuurlijk dat je badkamer ook een zekere rust en gezelligheid uitstraalt. Als je die elementen combineert, kom je al snel op badkamertegels als ideaal materiaal.

Tegels zijn al jaren erg populair om de muren en de vloeren van de badkamer mee te bedekken en daar zijn erg goede redenen voor. Tegels zijn namelijk krasbestendig, weinig vlekgevoelig, onderhoudsvriendelijk én hygiënisch. Ze gaan ook perfect samen met vloerverwarming en zijn daarbovenop ook nog eens erg duurzaam. Ze zijn de investering meer dan waard, want ze gaan jaren en jaren mee.

Toonzaal met badkamertegels

Wil je een goed zicht krijgen op welke soorten tegels er op de markt zijn? Spring dan eens binnen in onze toonzaal. Je vindt er een ruim assortiment aan tegels in alle kleuren en formaten die je je maar kan voorstellen. Heb je de knoop doorgehakt? Dan is het tijd voor de plaatsing. Je kan dienst doen op onze plaatsingsdienst als je dit delicate werkje liever in de handen van experts laat. Dankzij de jarenlange ervaring van onze plaatsers ben je zeker van een vlotte en afgewerkte plaatsing. Zo kan jij jaren zorgeloos genieten van je nieuwe badkamer.

Eindeloze keuze aan badkamertegels

Er bestaat een uitgebreid assortiment aan tegels in alle stijlen, kleuren, patronen en maten. Hoe kies je nu precies de goede tegel? Ga voor een tegel die aansluit bij de stijl van je badkamer. Je kan ook de stijl van de rest van je woning doortrekken. Als je fan bent van een minimalistisch Scandinavisch interieur, zijn tegels in hout– of marmerlook echt iets voor jou. Tegels in beton– of metaallook passen dan weer perfect bij een stoer en industrieel interieur.

Welk ontwerp je ook in gedachten hebt, er is gegarandeerd een passende tegel beschikbaar. Voor een leuke accentmuur kan je mozaïektegels gebruiken. Wil je een wat robuustere look en feel? Dan ga je voor tegels met structuur. Als je een kleinere badkamer een ruimer gevoel wil geven, bekleed je de muren en de vloeren met dezelfde tegels of kies je XXL tegels voor de wanden. Denk er ook zeker aan om voor de vloeren slipvaste tegels te kiezen. Een uitschuivertje in de badkamer is sneller gebeurd dan je zou denken.

Advies op maat over badkamertegels bij Tegelhuys

Kan je nog wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste badkamertegel? Contacteer ons dan of spreek een van onze medewerkers aan tijdens je bezoek aan onze toonzaal. Wij delen graag onze kennis en ons advies met jou, zodat jij de badkamertegel vindt die perfect bij jouw interieur past.