Ben je op zoek naar een tegelexpert in Dendermonde die je helpt de perfecte terrastegels te vinden? Tegelhuys is the place to go. Voor een persoonlijke service, een uitgebreid assortiment aan tegels in alle maten en kleuren én een professionele plaatsing, ben je bij ons aan het juiste adres. Bezoek zeker onze toonzaal, die geeft je alvast een eerste indruk van wat Tegelhuys jou en jouw terras te bieden heeft.

Terrastegels in Dendermonde: ruim gamma

Een assortiment met meer dan tweehonderd soorten keramische tegels in alle formaten, kleuren, diktes en uitvoeringen? Nee, nee het is geen sprookje, je vindt het gewoon bij Tegelhuys! Of je nu zwembadtegels of staptegels voor in de tuin zoekt of je toch liever je volledige terras wilt betegelen, bij ons zit je goed. In ons gamma hebben we Portugese, Spaanse en Italiaanse tegels van hoogwaardige kwaliteit. Tegels met of zonder patroon, met een parketlook, marmerlook of betonlook. Dat alles en nog zo veel meer vind je in onze toonzaal.

Terrastegels in Dendermonde: prijs

Zoek jij een budgettegel of een exclusieve designtegel? Bij Tegelhuys hebben we terrastegels in alle formaten en kleuren voor ieder budget. Bezoek onze toonzaal om modellen in verschillende prijsklassen te bekijken. Wij helpen je om je droomtegel in de juiste prijscategorie te vinden.

Terrastegels in Dendermonde: plaatsing

De plaatsing van terrastegels is best een delicaat werkje. Laat je dat liever over aan professionals met bakken ervaring? Onze plaatsingsdienst to the rescue! Die staat steeds garant voor een uitermate professionele en vlotte plaatsing. Je kan op beide oren slapen: onze plaatsingsexperten zorgen steeds voor een piekfijne afwerking. Merk je achteraf nog een probleem met je tegels op? Ook na verkoop helpen wij je graag verder, contacteer ons dus zeker.

De troeven van Tegelhuys

Met meer dan twintig jaar ervaring is Tegelhuys dé tegelexpert die je nodig hebt tijdens je zoektocht naar de ideale terrastegel. Met behulp van onze technische kennis, esthetische feeling en ons kleurenadvies vind je in 1, 2, 3 de terrastegel van je dromen. Wij bezorgen je gratis stalen, zodat je kan vergelijken welke tegel nu het best bij jouw terras past.

Een bezoek aan onze toonzaal, helpt je zo aan een antwoord op al je vragen. Vind je die perfecte terrastegel maar niet? Spreek ons aan en we kijken voor jou wat er mogelijk is. Wij maken met plezier tijd voor je vrij om je met je zoektocht te helpen. Contacteer ons dus gerust om een afspraak te maken.